İŞKUR 2022 Haziran ayı bekçi ilanlarını yayınladı! En az ilkokul mezunu! Birçok ilde 18-55 yaş arasında alımlar yapılıyor!

Bekçi alım ilanları İŞKUR üzerinden yayınladı. En az ilkokul mezunu olma şartının arandığı listede, Çarşı ve Mahalle Bekçisi, İnşaat/İşyeri Bekçisi ve Kır Bekçisi pozisyonlarında alımlar gerçekleşecek. İlanlara ulaşmak isteyenler öncelikle İŞKUR'a üye olacak ve daha sonra açık iş pozisyonları üzerinden işlemlerini yapacak. Başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR'un sistemi üzerinden işlemlerini yapacak.

İŞKUR Haziran ayı iş ilanlarını duyurdu! Birçok ilde bekçi alımları gerçekleştirecek. Çarşı ve Mahalle Bekçisi, İnşaat/İşyeri Bekçisi ve Kır Bekçisi gibi çeşitli iller için ilanlar yayınlandı. Bekçi alımlarından adaylar istenilen şartlar belli oldu. Genel olarak 18-55 yaş arasında vatandaşlar tercih edilecek.

İŞKUR 2022 HAZİRAN AYI BEKÇİ İLANLARINI YAYINLADI!

İŞKUR 2022 Haziran ayı bekçi ilanlarını yayınladı. Çarşı ve Mahalle Bekçisi, İnşaat/İşyeri Bekçisi ve Kır Bekçisi gibi pozisyonlarda çeşitli illerde çalışmak üzere alımlar yapılacak.

Beklenen haber sonunda geldi! En az 1600 TL hesaplara yatıyor! İşte başvuru bilgileri...

Bekçi alımı ilanına başvuru yapacak adaylar için bekçi alımı başvuru şartları şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilköğretim, lise veya dengi okul mezunu olmak,

Başvuru yaptığı İLÇE sınırları içerisinde EN AZ BİR YILDIR ikamet ediyor olmak,

Askerlik ödevini bitirmiş olmak,

Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas veya yüz kızartıcı başka bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

Türk toplum telakkilerine göre kötü şöhretli tanınmamak,

Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak,

Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak,

Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal veya illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak,

İŞKUR BEKÇİ İŞ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR TYP ilanı ile duyurdu! 18 yaşını tamamlayanlara müjdeli haberi verdi! 5 gün süresi var

TÜİK resmen açıkladı!