IQ'nuza antrenman yaptıracak test! 1 dakika dolmadan tavşanı bulabilen doğuştan avcı

IQ dereceniz ne durumda hiç düşündünüz mü? Bunu düşünmediyseniz bile zekanızın ne durumda olduğunu merak etmiş olabilirsiniz. Nitekim bu optik illüzyon testinde yüksek IQ'ya sahip insanlar, 1 dakika dolmadan gizli tavşanı gösterebiliyorlar. Sosyal medyada viral olan tavşan testi, adeta IQ'nuza antrenman yaptırabiliyor. Ayrıca 1 dakika dolmadan tavşanı bulabilenlerin doğuştan avcı olduğu da iddia ediliyor. İşte zekanızı sınayabileceğiniz o test…

Sadece 1 dakikada zekanız hakkında yorum yapabilirsiniz. İşte size IQ testi... Sosyal medyada viral olan tavşan-avcı testi zeka oyunu sunuyor. 1 dakikada avcıdan önce gizli tavşanı bulanlar yüksek zekaya sahip. Aşağıda tüm detaylarıyla yer alan bu test hem çocuklar hem de yetişkinler için bir zeka oyunu olarak oluşturuldu. Bu optik illüzyonda, köpeğiyle ormanın dışında duran bir avcı var ve avcı ormanda tavşanı avlamak için harekete geçiyor. Ancak tavşan av olmamak için ormanın içinde bir yerde saklanıyor.

IQ'nuza adeta antrenman yaptıracak bu testte, 1 dakika dolmadan gizli tavşanı bulabilenlerin doğuştan avcı oldukları da iddia ediliyor. Peki siz bulabilir misiniz?

TAVŞANI BULAMAYANLAR İÇİN UFAK BİR İPUCU...

Resme takılıp kaldıysanız ve tavşanı bulamıyorsanız, ağaçların olduğu arka planda avcının arkasındaki çalılara bakmayı deneyin.

O KÖŞEYE DİKKAT EDİN!

Tavşan resmin sağ alt tarafındaki çalılıkta, ağacın yanında gizlice saklanıyor. Bu optik illüzyonda, gözlem yeteneği iyi ve ortalamanın üzerinde bir zeka seviyesine sahip kişilerin 1 dakika dolmadan gizli tavşanı görebileceği iddia ediliyor.

BULMAK OLDUKÇA ZOR...

Gizli tavşanı bulmak oldukça zor olduğu için binlerce kişinin kafasını karıştırdı. Ancak pek çok araştırma, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor.

Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığına dair her zaman büyüleyici bir fikir verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabiliyor.

Evet, ormanın içine gizlenmiş tavşanı görselde bulabildiniz mi? O alanı beyaz bir çemberle sizin için işaretliyoruz.

Tüm arkadaşlarınla paylaşacaksın! Tek soruda zeka seviyeni ortaya çıkaran kişilik testi...