THY, Pegasus hangi uçuşlar iptal oldu? İptal edilen uçuşlar hangileri?

Ülkemizde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle uçuşların iptal olup olmadığı merak edildi. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlara dair bilgi THY'den geldi. İptal edilen uçuşlar hangileri? THY, Pegasus hangi uçuşlar iptal oldu? İşte tüm detaylar...

İptal edilen uçuşlar hakkında araştırmalar yoğun bir şekilde yapılıyor. İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle uyarılar gelmeye başladı. Peki, İptal edilen uçuşlar hangileri? THY, Pegasus hangi uçuşlar iptal oldu? İşte iptal olan uçuşlara dair tüm merak edilenler...

İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR HANGİLERİ?

TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti.

THY'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı, varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler" ifadelerine yer verildi.

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI UÇUŞ BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI UÇUŞ BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ