iPhone 16 renkleri sızdırıldı! İşte Apple kullanıcılarının beklediği haber…

Apple kullanıcısı birçok insan, ''iPhone 16 ne zaman çıkacak, renkleri neler ve özellikleri neler?'' gibi soruları araştırabiliyor. Öte yandan Apple kullanıcılarını sevindiren bir haber de geldi. Nitekim iPhone 16 renkleri sızdırıldı. Detaylar haberimizde…

Apple, bir dizi yeni özellik ve iyileştirmelerle iPhone 16 modelini bu yıl tanıtmaya hazırlanıyor. Bu nedenle Apple kullanıcısı birçok insan, ''iPhone 16 ne zaman çıkacak, renkleri neler ve özellikleri neler?'' gibi soruların cevaplarını merak edebiliyor.

İPHONE 16 RENKLERİ SIZDIRILDI

Apple kullanıcısı birçok insan, iPhone 16 renklerini merak ediyordu. Öte yandan iPhone 16 renkleri sızdırıldı. İşte Apple kullanıcılarının beklediği renkler şu şekilde;

Siyah

Yeşil

Sarı

Beyaz

Pembe

Mor

Mavi

APPLE KULLANICILARININ MERAK ETTİĞİ DİĞER DETAYLAR

Apple kullanıcısı birçok insan, iPhone 16 ile ilgili çeşitli soruların cevaplarını araştırabiliyor. Nitekim Apple kullanıcılarının merak ettiği diğer detaylardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Ultra İnce: iPhone 16 serisinin yeni bir Ekran Kenarı İndirgeme Yapısı (BRS) teknoloji kullanarak ultra ince çerçevelere sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca tüm modellerin daha ince çerçevelerle gelmesi bekleniyor.

Ram Artıyor: Pu'ya göre; İphone 16, 15, 15 Plus'taki mevcut 6GB'a kıyasla kayda değer bir artışla 8GB RAM'e sahip olacak. Öte yandan iPhone 16'nın Pro versiyonları, gelişmiş yetenekler için A18 Pro çipe sahip olarak bunu bir adım öteye taşıyacak.

Wifi Hızı Artıyor: Daha yüksek hızlar, daha düşük gecikme süresi ve gelişmiş genel ağ performansı sağlayan Wi-Fi 6E desteğinin sunulması öne çıkan özellikler arasında gösterilebiliyor.

iPhone 16 ne zaman çıkacak? İşte Apple kullanıcılarının beklediği tarih...