iPhone 16 ne zaman çıkacak? İşte Apple kullanıcılarının beklediği tarih...

iPhone 16 ne zaman çıkacak? sorusu birçok insan tarafından merak ediliyor. Çünkü Apple, bir dizi yeni özellik ve iyileştirme vaat eden en yeni amiral gemisi olan cihazı bu yıl içerisinde tanıtmaya hazırlanıyor. Bu noktada birçok Apple kullanıcısı, söz konusu cihazın detaylarını ve çıkış tarihini merak ediyor. Peki, iPhone 16 ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde…

iPhone 16 ne zaman çıkacak? sorusu, Apple telefon kullanmayı seven pek çok insan tarafından merak edilerek araştırılıyor. Ayrıca söz konusu cihazın daha fazla ram miktarı ve daha hızlı Wi-Fi özelliğine sahip olması bekleniyor. Öte yandan arka kamerasında yeni bir düzen yapılması planlanıyor.

iPhone 16 ile birlikte Apple'ın yapay zeka özelliklerini kullanıma dahil edeceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra iPhone 16'nın renkleri sızdırıldı.

RENKLERİ SIZDIRILDI

Apple kullanıcısı pek çok insan, ''iPhone 16 ne zaman çıkacak?'' sorusunu araştırırken, iPhone 16'nın renkleri sızdırıldı. İşte söz konusu renkler;

Beyaz.

Siyah.

Yeşil.

Mavi.

Sarı.

Pembe.

Mor.

İPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

İphone 16 ne zaman çıkacak? sorusu pek çok insan tarafından merak ediliyordu. İşte Apple kullanıcılarının beklediği tarih o tarih; Eylül 2024.

iPhone 16 Pro ve Pro Max'in Eylül 2024'te duyurulması ve piyasa çıkartılması bekleniyor. Ancak bu durum tedarik zinciri aksaklıkları, üretim sorunları ve daha farklı sebeplere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.