iPhone 14 Pro hayal kırıklığına uğrattı! Üretim hatası tespit edildi!

Teknoloji dünyasının önde gelen markalarından Apple geçtiğimiz ay iPhone 14 ailesini tanıttı ve satışa sundu. Dünya çapında büyük ses getiren yeni modeller ile ilgili kullanıcılardan şikayetler gelmeye başladı. iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinin mor rengine sahip kullanıcılar her modelin farklı bir tonda olduğunu iddia etti.

Donanımhaber

Apple'ın dünya çapında büyük ses getirdiği iPhone 14 modelleri geçtiğimiz ay satışa sunuldu. iPhone 14 Pro ve Pro Max olarak ayrılan modellerin renklerinden dolayı şikayetler artmaya başladı. İddiaya göre telefonların mor renkleri arasında farklılıklar olduğu ortaya çıktı. Aynı modele sahip kişiler telefonlarını yan yana koydukları zaman renklerinin farklı olduğunu tespit etti.

ÜRETİM HATASI TESPİT EDİLDİ

Donanımhaber'de yer alan habere göre; iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'in mor versiyonlarını alan birçok kullanıcı, aynı modeller arasındaki renk farkının büyük olduğuna dikkat çekiyorlar. Akıllı telefonların arka yüzlerinin rengi aynı ışık koşulları altında farklılık gösteriyor. Bazı akıllı telefonlar daha mor, diğerleri ise maviye çalan bir renkte.

Sorunlu akıllı telefonlara sahip bazı kullanıcıların Apple'ın destek ekibiyle temasa geçtiği, ancak şirketin olayı "son derece nadir bir durum" olarak değerlendirdiği belirtiliyor.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'i şirketin resmi web sitesinden satın alanlar, akıllı telefonlarını 14 gün içinde iade edebiliyor veya yenisiyle değiştirebiliyorlar. Öte yandan Apple bu can sıkıcı sorunun, seri üretim kaynaklı olduğunu da kabul etmiş durumda.