Beklenen süreye... iPhone 14 ile ilgili sır gibi saklanan gerçek!

Apple'ın amiral gemisi olarak tabir edilen iPhone'un yeni serisi dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Cihazla ilgili son günlerde pek çok söylenti dolaşıyor. Yeni serinin tanıtımının Eylül ayında yapılması beklenirken herkesi şok edecek bir iddia ortaya atıldı. Yeni özelliklerle donatılması beklenen iPhone 14'ün beklenen tarihte çıkamayacağı konuşuluyor. Bu iddianın nedeni ise Çin'de vakaların yine artışa geçmesi olarak gösteriliyor. Önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını bekleyip göreceğiz.

iPhone 14 ile ilgili sır gibi saklanan gerçek ortaya çıktı! Beklenen sürede yetişmeyebilir. Apple'ın uzun zamandır heyecanla beklenen iPhone 14 serisinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Teknoloji devi şirketin 13 Eylül'de dört yeni modelle duyurmayı planladığı öne sürülüyor. Cihaz için geri sayım devam ederken ortaya bomba bir iddia atıldı. İddiaya göre, cihaz beklenen tarihte çıkamayacak.

iPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK?

iPhone 14'ün beklenen tarihte çıkamayacağı iddia edildi. Bu iddianın nedeni ise Çin'de vakaların yine artışa geçmesi.

Apple'ın tanıtımı 13 Eylül'de yapması bekleniyor. Ancak şirketten bu konu hakkında açıklama gelmediğini de ifade edelim.

DÖRT YENİ MODELLE GELİYOR

Dört yeni modelle gelmesi bekleniyor. Bu modeller arasında 6.1 inç iPhone 14, 6.7 inç iPhone 14 Max, 6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max yer alıyor. Son ikisinin Apple'ın yepyeni 4nm A16 Bionic yonga seti ile geldiği söyleniyor.

Apple'ın Eylül etkinliği sırasında yeni iPhone 14 serisinin yanı sıra hem Apple Watch 8'i hem de AirPods Pro 2'yi duyurması bekleniyor.

Tabii ki, teknoloji şirketi henüz herhangi bir şeyi resmi olarak doğrulamadı.