Bill Gates kullandığı telefonu açıkladı! iOS mu Android mi tartışmalarına son nokta!

Yıllardır teknoloji tutkunlarının tartıştığı konulardan birisi de iOS mu yoksa Android mi sorusu oldu. Dünyanın en zenginlerinden birisi olan ve teknolojiyle yakınlığı ile bilinen Bill Gates kullandığı akıllı telefonu açıkladı. Gates, günlük kullandığı telefonun katlanabilir bir model olduğunu ifade etti.

Akıllı telefon piyasası yıllar içerisinde giderek büyüdü. Birbirinden farklı markaların her yıl düzenli olarak çıkardığı modeller milyonlarca kullanıcıyla buluştu. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin iOS mu, Android mi kavgası hiçbir zaman bitmedi. Dünyanın en zengin isimlerinden birisi olan Bill Gates tartışmalara son noktayı koydu.

BILL GATES KULLANDIĞI TELEFON MODELİNİ AÇIKLADI

Microsoft'un kurucusu Bill Gates günlük hayatında Samsung'un katlanabilir modeli Galaxy Z Fold 4'ü kullandığını açıkladı. Geçtiğimiz yıl da Z Fold 3'ü kullandığını belirten Gates'in katlanabilir telefonlara ilgili olduğu kesinleşti. Ayrıca Gates günlük bilgisayarı olarak Windows Surface Studio'yu kullandığını açıkladı.

Microsoft ve Samsung'un yazılım konusunda ortak çalışmaları bulunuyor, hatta Galaxy Z Fold serisindeki yazılımlar da bu çalışma ile farklı ekran modlarına optimuze ediliyor. Gates, yaptığı açıklamada hem Galaxy Z Fold telefonların tablete gerek kalmaksızın iyi ve büyük ekranlara sahip olduğuna, hem de akıcı çalıştıklarına dikkat çekti. Ünlü iş insanının neden Microsoft Surface Duo kullanmadığı ise tam olarak bilinmiyor.

Diğer bir konu ise ünlü ismin Dünyanın her yerinde tarlalar satın alması. Bill Gates ortada büyük bir resim olmadığını belirtirken uzun vadeli yatırım yapmak istediğini ve tarlaları daha verimli şekilde kullanarak iş imkânları yaratmaya çalıştığını dile getiriyor.

Oh be! 0850'li numaraların fişi çekiliyor! BTK düğmeye bastı...

Böylesini düşman yapmaz! Acemi çıraktan ustasına sert darbe! Sosyal medya bu videoyla çalkalanıyor