Instagram Threads nedir? Twitter'a rakip olarak çıkan Threads nasıl indirilir ve kullanılır?

Instagram Threads kullanıma açıldı. Twitter'a rakip olarak çıkarıldığı iddia edilen Threads birçok ünlü isim ve fenomenler tarafından kullanılmaya başlandı. Peki, Instagram Threads nedir? Twitter'a rakip olarak çıkan Threads nasıl indirilir ve kullanılır?

Instagram Threads hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalara başladı. Sosyal medya platformu Twitter'a rakip olması beklenen Threads teknoloji teknoloji tutkunları tarafından merak edildi. Instagram Threads nedir? Twitter'a rakip olarak çıkan Threads nasıl indirilir ve kullanılır?

INSTAGRAM THREADS NEDİR?

Instagram Threads aynı Twitter gibi kullanıcıların mikroblog yazılar paylaşabildiği bir platform olarak isimlendirilebilir. Instagram'da onaylı hesabı olan kişiler hesaplarını eşleştirerek aynı hesaplarını burada da onaylı bir biçimde kullanabilirler. Diğer kullanıcılar da Instagram'daki kullanıcı adlarını bu platforma taşıyabilirler. Uygulamayı indirip açmanızın ardından altta sizler için 'Instagram ile giriş yap' butonu çıkacak. Bu butona tıklamanızın ardından isteğinize bağlı olarak tüm bilgilerinizi Instagram profilinizden çekebilir ya da elinizle doldurabilirsiniz.

THREADS NASIL İNDİRİLİR VE KULLANILIR?

Threads iOS kullanıcıları App Store'dan, Android kullanıcıları ise Google Play Store'dan uygulamayı indirebilir.