Instagram not özelliği bende neden yok? Instagram not bırakma özelliği nasıl kullanılır?

Milyonlarca kullanıcıya sahip Instagram uygulaması yeniliklerine yenilik eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Platformun kurucusu ve CEO'su Adam Mosseri tarafından yeni gelecek özellikler paylaşılmıştı. Yeni özelliklerden biri olan not bırakma özelliği geldi. Ancak bazı kullanıcılar ''Instagram not bırakma özelliği bende neden yok?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Instagram not bırakma özelliği geldi. Özellik platformun kullanıcıları tarafından kullanılmaya başlanırken kimi kullanıcılar gereksiz olarak görüldü. Kimi kullanıcılar ise kendi cihazlarında yüklü olan uygulamalarına bu özelliğin gelmediğini gördü. Instagram not özelliği bende neden yok? Instagram not bırakma özelliği nasıl kullanılır?

"INSTAGRAM NOT ÖZELLİĞİ BENDE NEDEN YOK?"

Instagram not özelliği olmayan kullanıcıların uygulamalarının güncel olup olmadığını kontrol etmeleri gerekiyor. Güncelleme gerçekleştikten sonra not bırakma özelliği mesajlar bölümünde görülebiliyor.

INSTAGRAM NOT BIRAKMA ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Yoğun ilgi gören bu yeni özelliği kullanmak için öncelikle mesajlar bölümüne giriş yapılması gerekiyor. Mesaj kutusunun hemen üzerinde hikayelerde olduğu gibi profil isimleri ve bıraktıkları notlar gözüküyor.

"Bir not bırak" sekmesine tıklamanız halinde siz de 60 karakterden oluşan notunuzu yazıp isterseniz tüm takipçilerinize isterseniz "yakın arkadaşlar" grubunuza açık olacak şekilde yayınlayabilirsiniz.

Bir not bıraktığınızda kişiler bildirim almayacak olup, 24 saat boyunca görüntülenmeye açık kalacak ve kişiler tarafından yanıtlanabilecek.

Instagram not sözleri: Kısa, komik, aşk dolu, atarlı, anlamlı 60 karakterli Instagram not örnekleri