Instagram ile TikTok resmen birleşiyor! Kullanıcılardan “Tiktokgram” yorumu!

Popüler sosyal medya ağı Instagram ile TikTok arasındaki rekabet devam ediyor. Meta çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Instagram zaman zaman TikTok benzeri özellikleri getirmesi nedeniyle kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Ortaya çıkan bilgilere göre TikTok kullanıcıların videolarını Instagram ve Facebook'da paylaşmasına olanak sağlayacak yeni özellik üzerinde çalışıyor.

Dünya genelinde sosyal medya kullanımının artması ile birlikte büyük bir kitle edinen Instagram ve TikTok arasındaki rekabet her geçen gün biraz daha kızışıyor. Milyonlarca aktif kullanıcısı olan Instagram ve TikTok adeta birbirlerinden özellik alışverişi yapıyor. Ortaya çıkan son bilgilere TikTok videolarını Instagram ve Facebook üzerinden paylaşmaya olanak sağlayacak yeni bir özellik getiriyor.

TIKTOK VİDEOLARI INSTAGRAM'A GELİYOR!

Aksam.com.tr'nin Dexerto'dan aktardığı habere göre; TikTok, içerik oluşturucularının ve hayranlarının en sevdikleri videoları alternatif sosyal medya platformlarında paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik yayınladı. Yeni gelen özellik sayesinde kullanıcılar TikTok'taki videoları Instagram ya da Facebook hikayelerine ekleyebilecek.

Eklenen özellik artık TikToks'un Instagram, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Twitter ve Discord'da paylaşılmasına olanak sağlıyor.

KULLANICILARDAN "TIKTOKGRAM" YORUMU

Kullanıcılar son dönemde Instagram'ın TikTok'a benzemesinden dolayı tepki göstermeye başladı. TikTok'ta yer alan birçok özelliği Instagram'a getiren şirket kullanıcıların "Tiktokgram" yorumu yapmasına neden oldu.