İnsanlık dışı görüntüler: Yavru köpekleri timsaha yem etti!

Video izleme platformu YouTube üzerinden yayınlanan bir videoda iki tane yavru köpeğin timsaha doğru itildiği sahneler paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyaya yayınlan video büyük tepki çekti. Kimliği henüz belirlenemeyen insanların, canlı köpeklerle timsahları beslediği tüyler ürperten görüntüler içeriyor.

Bir YouTube videosunda, iki zavallı köpeğin insanlar tarafından timsahların yüzdüğü sulara itildiği görüntüler kan dondurdu. Aynı videoya ait başka görüntülerde de, yine nehirde yüzen bir köpek korkunç bir şekilde timsah saldırısına uğradığı anlar yer aldı.

Milliyet'in haberine göre; Viral hale gelen rahatsız edici bir YouTube videosu, kimliği henüz belirlenemeyen insanların, canlı köpeklerle timsahları beslediği tüyler ürperten görüntüler içeriyor. Mide bulandırıcı videoda, zavallı yavruların, timsahlarla dolu sularda filme alındığını, insanların onlara yardım etmeden sadece seyrettiklerini, hatta bir noktada yavru köpekleri suya ittikleri görüldü.

YouTube kanalı PETS & ANIMALS #TRAILERS tarafından yayınlanan 'Timsah Saldırıları 2021 En yeni timsahlar, sadece canlı besleniyor' başlıklı video, 1.200 beğeni ile birlikte yaklaşık 250 bin görüntülenme aldı.

İlk videoda, suyun kenarında bir sopa tutan bir adam tarafından itilen iki köpek görülüyor. Zavallı köpek, pusuda bekleyen timsah tarafından hızla yakalanmadan önce dengesini kaybedip suya düştü. Köpek devasa sürüngenle savaşmaya çalışsa da, timsah çenesini hayvanın etrafına sararak, onu bir daha asla görülmemek üzere suyun altına sürükledi.

İkinci bir videoda, bir timsahın yavaş yavaş kendisine doğru ilerlediğinden habersiz halde, nehirde yüzen bir köpek görülüyor. Yavru köpek, sonunda devasa yırtıcıyı fark etmesine rağmen, kaçmak için uğraşıyor ancak doğru anı kollayan timsah tarafından hızla yakalanıp suyun dibine çekildi.

Videodan, filmi çeken kişinin timsahların varlığından haberdar olup olmadığı ya da köpeğin neden suya girmesine izin verdikleri anlaşılamadı. Görüntülerin hiçbirinde insanların yüzü gözükmüyor ve hiçbir ses duyulmuyor, bu da yetkililerin bu mide bulandırıcı sahnelerden sorumlu failleri belirlemesini çok zorlaştırıyor.