İnditex indirimi ne zaman 2023? Bu sene efsane cuma ne zaman?

Kasım ayı indirim kampanyaları yavaş yavaş başladı. Her yıl belirli zaman dilimlerinde gerçekleşen indirim günleri herkesin ilgisini çekiyor. İndirim oranlarının yüzde 70'lere ulaştığı bu kampanyayı kaçırmak istemeyenler ''İnditex indirimi ne zaman 2023? Bu sene efsane cuma ne zaman?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

Efsane cuma günü için geri sayım başladı. Milyonlarca alışveriş çılgını bugüne özel yapılacak indirimleri beklerken bazı markaları içinde bulunduran İnditex grubunun ne zaman indirime gireceği de merak konusu oldu. Peki, İnditex indirimi ne zaman 2023? Bu sene efsane cuma ne zaman?

EFSANE CUMA NE ZAMAN?

Efsane cuma 24 Kasım 2023 tarihine denk geliyor.

İNDİTEX İNDİRİMİ NE ZAMAN?

İnditex grubunu indirimleri genelde sene başında ve sene ortasında oluyor. Buna göre 2024 Ocak ayının ilk haftası içerisinde yapılacak indirimler online alışverişlerde ve mağazalarda geçerli olacak.

EFSANE CUMA TARİHİ

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

INDITEX NEDİR?

İnditex İspanya merkezli dünyaca ünlü tekstil ve giyim devidir. Bünyesinde hazır giyim şirketlerini barındıran uluslararası moda topluluğu İnditex'te binlerce çalışan bulunuyor.

INDITEX MARKALARI

Zara

Pull&Bear

Massimo Dutti

Bershka

Stradivarius

Oysho

Zara Home