Sakla Beni kimin hikayesi? İncila gerçekte kimdir?

2 Kasım Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Sakla Beni gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'na ait hikayeden uyarlanan dizide zengin ve şımarık Mete ve Naz ile hizmetli İncila'nın arasında geçenler anlatılıyor. İzleyiciler ''İncila gerçekte kimdir? Sakla Beni kimin hikayesi?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

OGM Pictures imzası ile ekrana gelen Sakla Beni bu hafta 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide evlenmek üzere olan Mete ve Naz ile çocukluğundan beri Mete'yi seven İncila'nın yaşadıkları ele alınıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi ile ilgili detaylar her perşembe artışa geçiyor. Peki, İncila gerçekte kimdir? Sakla Beni kimin hikayesi?

İNCİLA GERÇEKTE KİMDİR?

Sakla Beni başrol karakterlerinden İncila'nın gerçekte kim olduğu bilinmiyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarından birine ait bu hikaye Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu tarafından senaryolaştırılıyor.

SAKLA BENİ HİKAYESİ NASIL?

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar.

Fakat Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila'nın ansızın Mete'nin karşısına çıkması, Mete'nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz'ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete'nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

Yapımını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.