İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri yeni sezon tarihi belli oldu mu?

İnci Taneleri dizisinin yeni sezon tarihi, dizinin takipçileri tarafından sorgulanıyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın yer aldığı İnci Taneleri, Mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İşte İnci Taneleri yeni sezon tarihi

İnci Taneleri, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı İnci Taneleri, yeni sezonda da Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Peki İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon tarihi

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İnci Taneleri yeni sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. Dizilerin yeni sezon bölümlerinin Eylül ayında ekrana gelecek olmasıyla birlikte İnci Taneleri'nin de Eylül ayının 2. haftası itibariyle başlaması bekleniyor.

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Piraye, Azem'in gerçek kimliğini öğrenmesiyle çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber'i Zahir'den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır. Cihan'ın, Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki Elif ile olan masum aşkını sarsar. Düğününe sayılı gün kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, Azem'e bu durumu açıklamak zorunda kalır.

Azem, onca çabadan sonra tekrar başa döndüğünü hissederken çocukları ile yan yana gelir. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmayacaktır.