Yılmaz Erdoğan'ın dizisi İnci Taneleri oyuncuları kimler? İnci Taneleri konusu nedir?

Yılmaz Erdoğan'ın, kendi yazdığı senaryo ile ekranlara farklı bir dönüş yapacağı dizi “Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri” ilk bölümü bu akşam Kanal D ekranlarına geliyor. Tanıtımları ile televizyon gündemine oturan İnci Taneleri ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir? Yılmaz Erdoğan'ın dizisi İnci Taneleri oyuncuları kimler?

Yılmaz Erdoğan'ın dizisi İnci Taneleri bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin tanıtımlarından "Dilber" fragmanı Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ile Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" parçası ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Diziyi büyük bir merakla bekleyen kimseler aramalarını hızlandırdı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir? Yılmaz Erdoğan'ın dizisi İnci Taneleri oyuncuları kimler?

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR?

İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden böyle başlayan hikâye çok yakında "İnci Taneleri" adıyla izleyici karşısına çıkacak. İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak.

İnci Taneleri ile yıllar sonra ekrana geri dönen Yılmaz Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken; aynı zamanda dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.