İnci Taneleri fragmanı | Dilber intikam için and içti! İnci Taneleri 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Azem ve Piraye'nin buluşması damgasını vurdu. Dilber ise ayrılığı kaldıramadı. ''Beni ağlatamayacaksınız'' diyen Dilber intikam için and içti. Peki, İnci Taneleri'nde haftaya neler olacak? İnci Taneleri 13. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri dün akşam 12. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen dizide bu hafta Dilber terk edilmeyi kaldıramadı. Öte yandan Azem ve Piraye tüm gerçekleri konuşmak üzere buluştu. Azem ve Özgür'ün Nehir'i bulma çalışmaları ise devam etti. Peki, İnci Taneleri'nde haftaya neler olacak? İnci Taneleri 13. bölüm fragmanı çıktı mı?

İnci Taneleri 12. bölüm izle! İnci Taneleri 12. bölüm (son bölüm) izle full HD!

İNCİ TANELERİ 13. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

İnci Taneleri 13. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

"Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" 13. bölümüyle 2 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

İNCİ TANELERİ FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN.

İNCİ TANELERİ 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Piraye, Azem'in Dilber'le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince ikili için yüzleşme zamanı gelir. Azem, en azından aralarındaki bu tuhaf iletişimsizliğin bitmesi için Piraye'ye doğru bir adım atar. Azem'in telefonuna gelen gizemli mesaj ise herkesin kafasını karıştıracaktır.