İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Mezarlıktaki Azem'in kızı mı? Azem kızını gördü mü?

İnci Taneleri'nin dün akşam ekrana gelen 9. bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölümü soluksuz seyredenler fragman aramalarını hızlandırdı. Peki, İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Mezarlıktaki Azem'in kızı mı? Azem kızını gördü mü?

İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı yoğun ilgi görüyor. BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı dizide önümüzdeki hafta neler olacağı merak ediliyor. Peki, İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Mezarlıktaki Azem'in kızı mı? Azem kızını gördü mü?

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal D'nin, BKM imzalı dizisi "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem Yücedağ'ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizinin 10. bölüm fragman yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İnci Taneleri fragmanları için tıklayın.

İNCİ TANELERİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azem, ailesini bir araya getirmek için elinden geleni yapmak için hazırdır. Artık tek çaresi iki evladına birden ulaşmaktır.

Cihan isteyene kadar da onunla iletişim kurma ısrarından vazgeçecektir. Ancak Cihan'ın içine düştüğü tehlike kararını uygulamasına izin vermez.

Dilber, Alişan'la yeni bir yaşam kurmak için elinden geleni yapsa da hiç ummadığı bir şekilde hayatı tepetaklak olur. Piraye'nin ise gördüğü bazı gerçekler karşısında iç dünyası bir kere daha karışacaktır.

İnci Taneleri 9. Bölüm izle | Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri son bölüm izle full hd, kesintisiz!

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.