İnci Taneleri 17. bölüm fragmanı çıktı mı? Azem'in gerçek kimliğini duymayan kalmadı! İnci Taneleri fragmanı izle!

İnci Taneleri 17. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. İnci Taneleri'nin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümün final sahnesi izleyicileri ekran başına kilitledi. Nehir'in Azem ile aynı restoranda bulunduğu o anlarda nefesler tutuldu. Babası Azem'i karşısında gören Nehir hızlı bir şekilde mekandan uzaklaşırken; Azem Arcan'ın soyadını öğrendi. Azem takip edildiği arabanın ait olduğunu holdinge bu hafta yeniden gitti. Öte yandan Piraye'nin abisi Azem'in gerçek kimliğini ve eşini öldürmekten hapis yattığını ortaya çıkardı. Peki, İnci Taneleri 17. bölüm fragmanı çıktı mı? İnci Taneleri 17. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin, BKM imzalı dizisi "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" perşembe akşamları yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem Yücedağ'ın hayata tutunma hikayesini anlatan dizi İnci Taneleri'nde Azem bu hafta, Nehir'in izini buldu. Öte yandan Azem'in gerçek kimliği Piraye cephesinde de ortaya çıktı. Peki, İnci Taneleri 17. bölüm fragmanı çıktı mı? İnci Taneleri 17. bölümde neler olacak?

İNCİ TANELERİ 17. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

İnci Taneleri 17. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

İnci Taneleri fragmanları izlemek için tıklayın.

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizide bu hafta; Nehir, Azem'in kendisine ulaşmasını engellemek için elinden geleni yapar. Azem sonunda bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Cihan, babası ile ablasının tam ortasında, hangi tarafı seçeceğini bilemez haldedir. Üstelik Rezzan ile başlarının belaya girmesi de an meselesidir.

Dilber, hayatına bir karabasan gibi çöken Zahir'den tamamen kurtulmak için gözünü iyice karartır. Piraye, Cenk'le olan ilişkisini bitirip Azem'e yeni bir adım atmayı düşünürken hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri 16. Bölüm izle tek parça! İnci Taneleri son bölüm izle kesintisiz, full HD!