İnci Taneleri son bölüm izle kesintisiz, full HD! İnci Taneleri 16. Bölüm izle tek parça!

İnci Taneleri 16. Bölüm bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Dizide bu hafta Azem, yavaş yavaş Piraye ve kızı ile ilgili kararını vermek üzeredir. Bu uğurda onlardan sakladığı hayatını açma noktasına kadar gelir. Bu sırada Dilber, eski eşinin aynı otele yerleşmesinden dolayı sıkıntılıdır. Bunu durumu kendi çözemeyeceğini bildiğinden Azem'den yardım ister.

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri bu akşam bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor. Azem, Nehir'i iyice kapana kıstırıyor. Diğer yandan da Azem, Piraye ile aile olma yolunda ilerlerken Dilber, eski kocası ile ilgili can sıkan durumlar yaşayıp yine Azem'den yardım istiyor. İşte İnci Taneleri 16. Bölüm izleme bilgileri...

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, BKM imzalı dizisi "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem Yücedağ'ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Nehir, Azem'in kendisine ulaşmasını engellemek için elinden geleni yapar. Azem sonunda bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Cihan, babası ile ablasının tam ortasında, hangi tarafı seçeceğini bilemez haldedir. Üstelik Rezzan ile başlarının belaya girmesi de an meselesidir.

Dilber, hayatına bir karabasan gibi çöken Zahir'den tamamen kurtulmak için gözünü iyice karartır. Piraye, Cenk'le olan ilişkisini bitirip Azem'e yeni bir adım atmayı düşünürken hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.