İnci Taneleri ilk bölüm izle kesintisiz, full hd! İnci Taneleri 1. bölüm izle tek parça!

Yılmaz Erdoğan'ın, kendi yazdığı senaryo ile ekranlara farklı bir dönüş yapacağı dizi “Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri” ilk bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Kanal D'de izleyici karşısına çıktı. Diziyi izlemek isteyenler canlı izleme linkini araştırıyor...

İnci Taneleri 1. bölüm dün akşam ekrana geldi. Yılmaz Erdoğan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizide, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

"Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine... İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince..."

İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜM İZLE!

İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı çıktı mı? İnci Taneleri'nde haftaya neler olacak?

İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

İnci Taneleri dizisinin konusu ise; Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek.

Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Senaryosu, oyunculuk performansları ve atmosferiyle çok konuşulmaya devam edecek olan İnci Taneleri yayınlanan diğer tanıtımları ile de konuşulmaya devam ediyor.

Yayınlanan ilk tanıtımda Yılmaz Erdoğan ilk kez 'Azem Yücedağ' olarak izleyici karşısına çıktı. İlk tanıtımın yankıları devam ederken, "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder..." ifadesinin yer aldığı ikinci tanıtım ise ortalığı kasıp kavurarak gündeme bomba gibi düştü.

İnci Taneleri konusu nedir? Yılmaz Erdoğan'ın dizisi İnci Taneleri oyuncuları kimler?

İnci Taneleri şarkıcısı kim? Sincanlı Erkal (Erkal Sonel) kimdir?