Iman Elbani'den alkışlanacak hareket! Gelirini kimsesiz çocuklara bağışladı

Murat Yıldım ile Aziz dizisinde rol almaya hazırlanan Iman Elbani alkışlanacak bir harekete imza attı. Güzel oyuncu dizide rol alacağı süre boyunca elde edeceği gelirin tamamını kimsesiz çocuklara bağışladı.

Show TV'nin iddialı dizisi Aziz'in kadrosuna katılan Iman Elbani alkışlanacak davranışı ile gönülleri fethetti, sosyal medyada büyük takdir topladı.

Özge Yağız'a Gökberk Demirci'den aşk dolu paylaşım: Güzelliğim

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış'ın başrollerini paylaştığı dizisi Aziz'in ilerleyen bölümlerine dahil olan Iman Elbani, çok konuşulacak bir olaya imza attı.

İlker Kaleli Sıla aşkını sosyal medyadan haykırdı! Romantik paylaşımına beğeni yağdı

Cuma akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Aziz dizisinde eşi ile kameralar karşısına geçecek olan Iman Elbani kimsesiz çocukları unutmadı.

Demet Özdemir göz makyajıyla beğeni topladı

Murat Yıldım ile 2016 yılında dünyaevine giren Iman Elbani, yakın zamanda eşininde yer aldığı Aziz dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Aynı dizide rol almaya hazırlanan Iman Elbani'nin Aziz'de oynayacağı süre boyunca elde edeceği geliri bağışlayacağı ortaya çıktı. Para teklifini kabul etmeyen güzel oyuncunun kendi bütçesinin kimsesiz çocuklara verilmesini istediği öğrenildi.

39 yaşındaki güzel oyuncu, çocuklar konusunda göstermiş olduğu duyarlılığı ve anlamlı hareketiyle büyük takdir ve beğeni topladı.