İlayda Şeker kimdir? İlayda Şeker kaç yaşında, aslen nereli?

İlayda Şeker ve İsmail Balaban nişanlandı. Survivor 2021'de mücadele eden Balaban, aynı yıl gönüllüler takımında mücadele eden İlayda Şeker ile evlilik yolunda mutluluğa adım attı. Peki, İlayda Şeker kimdir? İlayda Şeker kaç yaşında, aslen nereli?

İlayda Şeker'in hayatı hakkında detaylar merak konusu oldu. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Balaban, Survivor 2021'de beraber yarıştığı İlayda Şeker ile nişanlandı. Peki, İlayda Şeker kimdir? İlayda Şeker kaç yaşında, aslen nereli?

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker 1994 yılında Nevşehir'de dünyaya geldi. 18 yaşına kadar Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan İlayda Şeker, Sakarya Üniversitesi'nde okuduktan sonra İstanbul'da yaşayan dedesinin yanına geldi.

İlayda kendisini şu cümlelerle özetliyor:

"Adım İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumluyum. 18 yaşına kadar ailemle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşadım. Ailem hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya'da üniversiteyi kazandım. Okulumu bitirdikten sonra İstanbul'a dedemlerin yanına yerleştim. Şuan çalışmıyorum."