İstanbul'da o otobüsler artık kullanılmayacak! İETT toplu taşıma kullananları uyardı...

İETT internet sitesi tarafından duyurulan yazılı açıklamada, İstanbul'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru paylaşıldı. İETT tarafından açıklanan duyuruda, belirli otobüs hatlarının artık kullanılmayacağı belirtildi. İşte İstanbulluları yakından ilgilendiren o otobüs hatları…

İETT tarafından internet sitesi aracılığıyla duyurulan bildiride, belirli hatların 14.04.2023 tarihinden itibaren kaldırılacağı açıklandı. Özellikle İstanbul'daki toplu taşımayı tercih eden vatandaşları ilgilendiren bildiride, artık o hatların pasife alınacağı duyuruldu.

İSTANBUL'DA H-2 VE H-9 OTOBÜS HATLARI KALDIRILIYOR

İETT tarafından yapılan bildiride, H-2 ve H-9 otobüs hatlarının 14.04.2023 tarihinde pasife alınacağı duyuruldu.

H-2 OTOBÜS HATTI: Mecidiyeköy ile İstanbul Havalimanı arasında sefer düzenliyordu.

H-9 OTOBÜS HATTI: Cevizlibağ ile İstanbul Havalimanı arasında sefer düzenliyordu.

İETT'DEN DUYURULAN ALTERNATİF GÜZERGAH

H-2 OTOBÜS HATTI YERİNE: M7 Mahmutbey - Yıldız Metrosu ile Kağıthane İstasyonu'na ulaşılması önerildi. Akabinde M11 Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu ile aynı yere ulaşım sağlanabiliyor.

H-9 OTOBÜS HATTI YERİNE: Cevizlibağ'dan Metrobüs hattının kullanılması tavsiye edildi. Metrobüs ile M7 Mahmutbey - Yıldız Metrosu güzergahı kullanılarak, M11 Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosuna ulaşım sağlanabilecek.

İETT tarafından yapılan otobüs hattı düzenlemeleri, 14.04.2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. İlgili otobüs hatları belirlenen tarihe kadar kullanılabilecek.