İDO ve BUDO seferleri ne zamana kadar iptal? 16 Aralık İDO ve BUDO seferleri iptal mi oldu?

İDO ve BUDO seferlerine iptal olup olmadığı merak ediliyor. Bu seferleri kullanacak olan vatandaşlar araştırmalarında, İDO ve BUDO seferleri iptal mi oldu? İDO ve BUDO seferleri ne zamana kadar iptal? sorusunu soruyor. İşte detaylar...

İDO ve BUDO seferlerine dair son dakika açıklamaları takip ediliyor. Konuya dair son açıklama ise İDO'nun internet sitesinde yer aldı. Peki, İDO ve BUDO seferleri iptal mi oldu? İDO ve BUDO seferleri ne zamana kadar iptal?

İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri (BUDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO VE BUDO SEFERLERİ NE ZAMANA KADAR İPTAL?

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 07.15 Yalova-Yenikapı, saat 07.46 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy, 19.01 Kadıköy-Yenikapı-Bandırma seferleri gerçekleştirilemeyecek.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 07.00'deki Bursa (Mudanya) -İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30 tarihindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), saat 09.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 09.30'daki Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas),10.00'daki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10.30 tarihindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.