Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli? İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kimdir?

Kurtuluş Kuş, İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yer alıyor. Her çarşamba Star TV'de ekrana gelen programa yine birbirinden ünlü isimler misafir oluyor. Peki, İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kimdir, İbrahim Tatlıses'in kardeşi mi? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli?

Kurtuluş Kuş, bu akşam sevilen program İbo Show'a konuk olacak. Ekranların en çok izlenen show programında müzik şöleni çarşamba akşamları seyirci ile buluşuyor. Peki, İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli?

KURTULUŞ KUŞ KİMDİR?

Kurtuluş Kuş, 1997 yılında Karaman'da dünyaya geldi. İlk olarak DMC Mahzen etiketiyle piyasaya sürdüğü single parçası olan "Rüya Gibi" ile büyük beğeni topladı. Sonrasında ise "El İnsaf" isimli şarkı ile müzikseverlerle buluştu. Her iki parçası ile beğeni toplayan Kurtuluş Kuş'un Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme parçası 120 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Kurtuluş Kuş, "Nabız" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan ve gençler arasında son günlerde popüler olan isimler arasında yer alıyor.

İbo Show konuğu Hüseyin Tatlı kimdir, İbrahim Tatlıses'in kardeşi mi? Hüseyin Tatlı kaç yaşında, aslen nereli?

Yücel Arzen kimdir? Yücel Arzen kaç yaşında, nereli? Bu akşam İbo Show konuğu...