Hyundai'den ucuz anahtar teslim Bayon! O otomobil için kapıda kuyruk oluşuyor...

Hyundai otomotiv firması, i10 ve i20 başta olmak üzere pek çok farklı otomobil modelini bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Hyundai otomotiv firmasının sunduğu ucuz SUV otomobil modeli Bayon birçok kişinin ilgisini çekiyor. İşte Bayon modelinin güncel fiyatları…

Hyundai otomotiv firması, bünyesinde i10, i20 ve Elantra başta olmak üzere birçok farklı araba modeli barındırıyor. Ancak birçok otomotiv firmasının sunduğu SUV araç modellerine kıyasla ucuz fiyattan sunduğu Hyundai Bayon modeli, birçok araba tutkunun ilgisini çekmeyi başarıyor.

HYUNDAİ'DEN UCUZ ANAHTAR TESLİM BAYON

Hyundai firması, sunduğu ucuz SUV otomobil modeli Bayon ile otomotiv pazarında fazlaca dikkat çekiyor. Nitekim Hyundai Bayon modeli, Fiat Egea Cross modelinden sonra fiyatı nedeniyle en fazla dikkat çeken ucuz SUV otomobil modellerinden biri olarak biliniyor. İşte ucuz SUV otomobil modeli olarak bilinen Hyundai Bayon'un güncel fiyatları şu şekilde;

Modeli: 1.4 MPI 100 PS Jump. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: Manuel. Fiyatı: 849.085 TL.

Modeli: 1.4 MPI 100 PS Jump. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Fiyatı: 884.678 TL.

Modeli: 1.4 MPI 100 PS Style. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Fiyatı: 945.695 TL.

Modeli: 1.4 MPI 100 PS Elite. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Fiyatı: 1.032.135 TL.

Modeli: 1.0 T-GDI 100 PS Style. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: DCT. Fiyatı: 1.001.643 TL.

O OTOMOBİL İÇİN KAPIDA KUYRUK OLUŞTU

Hyundai firması, ucuz SUV otomobil modeli Bayon ile otomotiv sektöründe fazlaca ilgi görüyor. Nitekim ucuz SUV otomobil almak isteyenler adeta Hyundai Bayon için kapıda kuyruk oluşturabiliyor.

Ucuz SUV otomobil almak isteyenler için alternatif tercih olabilen Hyuyndai Bayon modelinin 849 bin 085 TL'den sunulması, otomotiv sektöründe fazlaca ilgi çekebiliyor. Bu nedenle birçok kişi görüşme yapmak için bayilere yönelebiliyor. Bunun sonucunda ise adeta o otomobil için kapıda kuyruk oluşuyor.

Hyundai'nin o modeli Egea'dan bile ucuz! İşte adeta kapış kapış giden o otomobil