O otomobil gözde oldu! Hyundai gemileri yaktı

Hyundai otomotiv firması, Türkiye'de sık sık tercih edilen bazı otomobil modellerini bünyesinde bulunduruyor. Ayrıca Hyundai'nin yayımladığı son güncel fiyat listesinde, bir otomobil ucuz fiyatı ile ön plana çıktı. İşte Egea'dan bile ucuz olan o model…

Hyundai firması, otomotiv pazarında ilgi çekmeye devam ediyor. Nitekim bir otomobil modeli adeta Hyundai gemilere yaktı bile dedirtebiliyor. Çünkü o model, Egea'dan bile ucuz olarak ön plana çıkıyor.

Otomobil pazarındaki fiyat artışı, sıfır otomobil almak isteyenleri ucuz araba arayışına yönlendirebiliyor. Bu noktada ön plana çıkabilen Hyundai, Egea'dan bile ucuza sunduğu otomobil modeli ile adeta gözde oluyor.

O OTOMOBİL GÖZDE OLDU

Hyundai otomotiv firması, ucuz otomobil modeli i10 ile pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Nitekim Egea'dan bile ucuz olan Hyundai i10 modeli, adeta gözde oldu. Çünkü otomotiv firmalarının sunduğu otomobillerde görülen fiyat artışı, ucuz otomobil arayışını da beraberinde getirdi. Bu noktada da Hyundai i10 modeli ön plana çıkabiliyor.

HYUNDAİ İ10 FİYAT LİSTESİ

Hyundai i10 modeli, pek çok araba tutkunun ilgisini çekebiliyor. Çünkü o model, Egea'dan bile ucuz olarak ön plana çıkabiliyor. Nitekim Fiat Egea Sedan Easy donanım başlangıç fiyatı, kampanyalı olarak 729.900 TL'den sunuluyor. Bunun yanı sıra i10 modelinin yayımlanan son güncel fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

Fiyatı: 725.000 TL. Versiyonu: 1.0 MPI 67 PS Jump. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: Manuel.

Fiyatı: 770.000 TL. Versiyonu: 1.0 MPI 67 PS Jump. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: AMT.

Fiyatı: 790.000 TL. Versiyonu: 1.2 MPI 84 PS Style. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: AMT.

Fiyatı: 850.000 TL. Versiyonu: 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: AMT.

Toyota otomobil pazarına adeta damgasını vurdu! Fiat Egea fiyatına Corolla fırsatı