Hülya Uğur kimdir, kaç yaşında? Bir dönemin hava durumu sunucusu Hülya Uğur şimdi nerede, ne yapıyor?

Bir dönemin hava durumu sunucusu Hülya Uğur, bu akşam Kanal D ekranlarında Mehmet Ali Erbil'in sunumu ile yayınlanan Turnike programına konuk olarak katıldı. İzleyiciler ''Hülya Uğur kimdir, kaç yaşında? Hülya Uğur şimdi nerede, ne yapıyor?'' sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Kanal D'nin, sunuculuğunu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yaptığı yarışma programı Turnike'nin bu akşamki konukları arasında Hülya Uğur da yer aldı. "Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun" sloganı ile tanınan Hülya Uğur ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Hülya Uğur kimdir, kaç yaşında? Bir dönemin hava durumu sunucusu Hülya Uğur şimdi nerede, ne yapıyor?

HÜLYA UĞUR KİMDİR?

İstanbul Şehremi doğumlu. Bir subay kızı olarak dünyaya geldi. 70li yıllara kadar babasının görevi sebebiyle Türkiye'nin pek çok yerini dolaştı. 16 yaşındayken bir erkek kardeşi oldu.

İlk olarak Abdullah Şahin tiyatrosunda çalışmaya başladı. Akabinde çeşitli dizilerde rol aldı. Yayın yönetmeni Serpil Akıllıoğluyla tanıştıktan sonra 1992 senesinde hava durumu sunmaya başladı.

İlk özel kanal ınter star'ın hava durumu sunucusu olarak ekrana geldi.

Kısa bir süre sonra televizyonu bırakarak Bodrum'a yerleşen Hülya Uğur kızı ve torunu ile mutlu bir hayat sürüyor.