Hudutsuz Sevda 16. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hudutsuz Sevda fragmanı: Halil İbrahim'e Büyük Tuzak!

Hudutsuz Sevda 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 16. bölümüyle 18 Ocak Perşembe günü FOX TV'de yayınlanacak. Hudutsuz Sevda 16. Bölüm fragmanında Fikret, Halil İbrahim'e tuzak kuruyor! İşte Hudutsuz Sevda 16. bölüm fragmanı

Hudutsuz Sevda 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de ekrana gelen dizinin Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener kaleme alıyor. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Halil ve Fikret'in arasına yine kan girmişti. Yaşananlardan sonra Zeynep, Halil İbrahim'i terk etti. Peki Hudutsuz Sevda 16. bölümde ne olacak? İşte Hudutsuz Sevda 16. bölüm fragmanı

HUDUTSUZ SEVDA 16. BÖLÜM FRAGMANI | HALİL İBRAHİM'E BÜYÜK TUZAK!

Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener'in üstlendiği Hudutsuz Sevda 16. yeni bölümüyle 18 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'da FOX TV'de..

HUDUTSUZ SEVDA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Hudutsuz Sevda 15. Bölümde Nikah sırasındaki çatışmada Rızvan dahil birçok kişi darbe almıştır.

Düğünde yaşanan çatışma sonrası Halil İbrahim'in kardeşi ve Rızvan yaralanır.

Herkesin birbirine silah çekmesi eski itimatsızlıkları yeniden doğurur ve yapılan anlaşmalar, kurulan ittifaklar bozulur, hısımlar yeniden hasım olur.

Gözaltına alınan Halil İbrahim ve Fikret kozlarını paylaşır.

Hudutsuz Sevda 15. Bölümde Fikret'in "Seninle Benim Arama Kan Girdi! Bundan böyle hasmımsın" sözüne karşılık Halil İbrahim, "Önce Yılmaz'ı öldüreceğim, ondan sonra ne zaman nerede istersen... Benim kaybedecek bir şeyim yok" cevabını verir.

Zeynep ise Halil İbrahim'in gözünü kin bürüdüğü için onu terk eder. İki aşık, bunca düşmanlığa rağmen aşkına sahip çıkabilecek mi?

Halil İbrahim ve Zeynep'in aşkı, birbirlerine olan kırgınlıklarının üzerinden gelmesine yeterli olacak mıdır yoksa bu kırılma noktasından sonra onlar da mı karşı taraflarda olacaklardır?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener'in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda'nın başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen yer alıyor.