Hudutsuz Sevda fragman | Artık Hayatında Yokum! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm 1. Fragmanı

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı | Dizinin 25 Nisan akşamında ekrana gelen son bölümünde Durumu kötü olan Zeynep kurtuldu. Ancak bir daha çocuk sahibi olamayacağını öğrendi. Halil İbrahim ise Zeynep'in intikamını almak için hemen işe koyuldu. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda 30. bölümüyle 2 Mayıs'ta NOW TV'de. İşte Hudutsuz Sevda 30. Bölümden 1. fragman izleme bilgileri...

Hudutsuz Sevda fragman | Now Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde nefes kesen sahneler izleyici karşısına çıktı. Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep'in rahmi parçalandı. Artık çocuğu olmayacağını öğrenen Zeynep yıkıldı. Sadece bununla da kalmadı. Zeynep'i yıkan başka şok gerçekler de gün yüzüne çıkıyor. Hudutsuz Sevda 30. bölüm önümüzdeki hafta Now Tv'de yayınlanacak. İşte Hudutsuz Sevda 30. bölüm fragmanı izleme linki...

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm izle! Hudutsuz Sevda 29. bölüm izle full HD tek parça!

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği Hudutsuz Sevda dizisinin 30. bölümde Zeynep'in Halil İbrahim'le ilgili şok gerçeği öğrenip öğrenmediği belli olacak. Hudutsuz Sevda 30. bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

HUDUTSUZ SEVDA 30. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 30. bölümüyle 2 Mayıs Perşembe günü Now Tv'de yayınlanacak.

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği "Hudutsuz Sevda" her Perşembe Now'da!

HUDUTSUZ SEVDA 29. BÖLÜM ÖZETİ

Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep hemen hastaneye kaldırılır. Halil İbrahim, Zeynep'e bunu yapanlardan hesap sormak için harekete geçer.

Kızının başına geleni duyan Rızvan Leto çaresizce üzülür. Ekibiyle Nihat'ın mekanına saldıran Halil İbrahim, Hakan'ı yakalar.

Zeynep'in intikamını almak için Hakan'ı öldürecek midir? Durumu kötü olan Zeynep kurtulacak mıdır?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinde; Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.