Hudutsuz Sevda fragman | Halil İbrahim ölecek mi? Hudutsuz Sevda 35. bölüm (2. sezon) fragmanı izle

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı ''Hudutsuz Sevda'' dün akşam sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan dizinin nefes kesen sezon finalinde mahkeme çıkışında Halil İbrahim vurulur. Defalarca vurulan Halil İbrahim yaşayacak mı? Halil İbrahim ölecek mi?

Yapımını MedYapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı perşembe akşamlarının başarılı dizisi Hudutsuz Sevda dün akşam sezon finali ile ekrana geldi. Nefes kesen sezon finalinin ardından yeni sezon fragmanı ile ilgili aramalar da hız kazandı. Mahkeme koridorunda vurulan Halil İbrahim öldü mü? Hudutsuz Sevda 35. bölüm fragmanı çıktı mı?

HUDUTSUZ SEVDA 35. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Hudutsuz Sevda fragman yeni sezon fragmanı henüz yayımlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Hudutsuz Sevda fragmanları izlemek için tıklayın.

HUDUTSUZ SEVDA 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halil İbrahim'i alan Nihat, acı çektirmek için işkence yapar. Yılmayan Halil İbrahim Nihat'ın elinden kurtulur.

Boşanmak için mahkemeye çıkan Zeynep ve Halil İbrahim hala birbirlerine aşıktır. Mahkeme çıkışında Halil İbrahim vurulur.

Silah sesini duyan Zeynep Halil İbrahim'e koşar. Halil İbrahim'i vuran kimdir? Defalarca vurulan Halil İbrahim yaşayacak mı?

Hudutsuz Sevda sezon finaliyle 30 Mayıs Perşembe saat 20.00'de NOW'da!

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan, ekranların sevilen dizisi Hudutsuz Sevda ekran yolculuğuna başarılarını artırarak devam ediyor. Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı "Hudutsuz Sevda" yeni sezonda da her perşembe saat 20.00'de!