Hudutsuz Sevda fragman | Kimler öldü? Hudutsuz Sevda 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hudutsuz Sevda 27. Bölüm fragmanı, dizinin son bölümünü izleyenler tarafından merak ediliyor. Dizinin son bölümünde Osman vurulurken, Fikret babasını öldürmek için son sözünü sormuştu. Zeynep ve Halil İbrahim ise ayrı yerlerde namlunun ucundadır. Peki silahlar patladığında kimler öldü? Hudutsuz Sevda 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Hudutsuz Sevda 27. Bölümden 1. fragman

Hudutsuz Sevda fragmanı: Now Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde nefes kesen sahneler yer aldı. Birçok kişinin vurulduğu bölümde Zeynep; Ceylan tarafından öldürülmek üzereyken, Halil İbrahim Nihat'a kurduğu tuzakta av olmuştu. Osman'ın vurulması izleyenleri derinden üzerken, "Halil İbrahim ölecek mi? Ceylan Zeynep'i vuracak mı?" sorularının cevapları merakla bekleniyor. Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği Hudutsuz Sevda, 27. bölümüyle 4 Nisan Perşembe günü Now Tv'de ekrana gelecek. İşte Hudutsuz Sevda 27. bölüm fragmanı

Hudutsuz Sevda dizisinin 27. bölümde kimlerin öldüğü ortaya çıkacak. Hudutsuz Sevda 27. bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

HUDUTSUZ SEVDA 27. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 27. bölümüyle 4 Nisan Perşembe günü Now Tv'de yayınlanacak.

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde Yılmaz'ı vuran Ceylan'ın, aslında Asiye'nin ajanı olduğu ortaya çıkmıştı. Yeni bölümde ise Ceylan, bu kez namluyu Zeynep'e doğrultuyor. Peki Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi?

Hudutsuz Sevda 26. Bölümde Fikret'in Rızvan'a söylediği "Babası Oğlunu Öldürmeye Gelmiş" sözü gerilimi arttırdı. Masada oturan Fikret, babasına "Son sözünü söyle" der. Fikret, babasını öldürecek mi?

Hudutsuz Sevda'nın ekrana gelen son bölümünde; Binbaşı, Yücel'i camdan aşağıya atıyor. Osman ise Yılmaz'ın kardeşi tarafından vuruluyor.

Hudutsuz Sevda 26. bölümde herkes kendi oğlunu işin içinden sıyırmaya çalışırken Nihat kararını çoktan vermiştir.

Halil İbrahim, Nihat'ın ava giderken avlanması için bir plan yapar. Fakat hesapta olmayan bir kişi tüm planları al üst eder. Bu sefer avlanan kendisi olacaktır. Üzerine silahlar doğrultulan Halil İbrahim ve Üstteğmen ne yapacak?

Zeynep ise en masum halinde uyurken yaklaşmakta olan tehlikenin kokusunu alamaz. Artık yolun sonuna gelinmiştir.

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinde; Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Bahar 8. Bölümden nefes kesen fragman! "Bana bir şey olursa senden çok özür dilerim" Bahar 8. Bölüm 2. Fragmanı