Hudutsuz Sevda 26. bölüm fragmanı | Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi? Hudutsuz Sevda 26. bölüm 1. fragman

Hudutsuz Sevda 26. Bölüm fragmanı, dizinin son bölümünü izleyenler tarafından merak ediliyor. Dizinin son bölümünde Asiye, Ceylan'a Zeynep'i öldürmesini söylemişti. Öte yandan Yılmaz'ın babasının intikam için gelmesi, Halil İbrahim ile arasında yaşanacaklara dair merakı arttırdı. Peki Hudutsuz Sevda 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Hudutsuz Sevda 26. Bölümden 1. fragman

Hudutsuz Sevda fragmanı: Now Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde Ceylan'ın Asiye'nin adamı olduğu ortaya çıkmıştı. Asiye Ceylan'a; Zeynep'i öldürmesi emrini verir. Peki Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi? Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği Hudutsuz Sevda, 26. bölümüyle 28 Mart Perşembe günü Now Tv'de ekrana gelecek. İşte Hudutsuz Sevda 26. bölüm fragmanı

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM FRAGMANI

Hudutsuz Sevda dizisinin 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde yaşanan silahlı çatışma dikkat çekerken, Ceylan'ın Yılmaz'ı vurması yeni bölüme dair heyecanı artırdı. Yılmaz'ın babası Nihat'ın intikam planı ise merak konusu oldu.

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 26. bölümüyle 28 Mart Perşembe günü Now Tv'de yayınlanacak.

HUDUTSUZ SEVDA 25. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde Mehmet Ali, abisini kurtarmak için Halil İbrahim'e pusu kurmuştu. Yeni bölümde ise yaşanan silahlı çatışma dikkat çekerken, Ceylan'ın Yılmaz'ı vurması izleyenleri şoke etti.

Hudutsuz Sevda 25. Bölümde Halil İbrahim'in Rızvan'ın boğazına bıçak dayaması izleyenleri heyecanlandırdı. Halil İbrahim'in Rızvan'a söylediği "Senin Canını Alırım!" sözü damga vurdu.

Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur.

Now Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Yılmaz'ın sonunu hiç beklenmedik biri getirir.

Bu son, beraberinde kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir babayı öfkelendirir ve herkesin korktuğu başına gelir. Yılmaz'ın babası Nihat, intikam için sonunda boş bıraktığı meydana döner.

Halil İbrahim ne olursa olsun dik duruşunu sergilemeye devam eder. Zeynep arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez.

Asiye ve Rızvan her ne kadar Zeynep'i ciddiye almasalarda Halil İbrahim, Zeynep'in tehditlerinin altının boş olmadığını sessiz bir gecede kanıtlar.

Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında hatta içlerindedir.

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinde; Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Kızıl Goncalar Fragman | "Levent Sen Ona Aşıksın!" Kızıl Goncalar 13. Bölüm Fragmanı

Yargı fragman | Eren, Tuğçe'nin intikamını alıyor... Yargı 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?