Hudutsuz Sevda fragman sezon finali | Halil İbrahim Nihat'ın elinden kurtulacak mı? Hudutsuz Sevda 34. bölüm 1. fragmanı

Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Zeynep'in acısıyla Halil İbrahim kendi isteğiyle kendini ateşe atmış, Nihat'a teslim olmuştu. Hudutsuz Sevda 34. bölüm 1. fragmanında ise Nihat, Halil İbrahim'e işkence ediyor. Peki Halil İbrahim Nihat'ın elinden kurtulacak mı? İşte Hudutsuz Sevda 34. bölüm 1. fragmanı

Hudutsuz Sevda 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Now Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde plan üstüne plan yapan Nihat bir anlaşmayla Halil İbrahim'i almıştı. Peki Halil İbrahim Nihat'ın elinden nasıl kurtulacak? Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği Hudutsuz Sevda, 34. bölümüyle 30 Mayıs Perşembe günü Now Tv'de ekrana gelecek. İşte Hudutsuz Sevda 34. bölüm fragmanı

HUDUTSUZ SEVDA 34. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 34. bölümüyle 30 Mayıs Perşembe günü Now Tv'de yayınlanacak.

Yargı 95. Bölüm 2. Final Fragmanı | Ya Hikaye Böyle Başlasaydı? Yargı final bölümünde neler olacak?

HUDUTSUZ SEVDA 33. BÖLÜM ÖZETİ

Hudutsuz Sevda 33. Bölümde eynep, Halil İbrahim'e dönmemekte kararlıdır. Halil İbrahim Zeynep'i ikna etmeye çalışsa da Zeynep onu artık istemediğini söyler.

Halil İbrahim acısıyla yüzleşip yoluna Zeynep olmadan devam etme kararı alır. Zeynep ile Halil İbrahim'in aşkı bitecek mi?

Didem ile yemeğe çıkan Halil İbrahim'i Zeynep restoranda görür. Plan üstüne plan yapan Nihat bir anlaşmayla Halil İbrahim'i alır. Halil İbrahim Nihat'ın elinden nasıl kurtulacak?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinde; Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Kızılcık Şerbeti 65. Bölüm Fragmanı | "Avcuma düştü bir kere..." Kızılcık Şerbeti 65. Bölüm 1. Fragmanı

Bahar 14. bölüm fragmanı | "Sadece Hissettiklerim Var..." Bahar 14. Bölüm 1. Fragmanı