Hudutsuz Sevda 33. Bölüm Fragmanı | ''Seni İstemiyorum Halil İbrahim!'' Hudutsuz Sevda 33. bölüm 1. fragman

Hudutsuz Sevda fragmanı: Now Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde Tuncay ve Levent'in intikamı alınmıştı. Bu kez Nihat, Binbaşı ve Üstteğmene tuzak kurmuş, Halil İbrahim arkadaşlarını kurtarmıştı. Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği Hudutsuz Sevda, 33. bölümüyle 23 Mayıs Perşembe günü Now Tv'de ekrana gelecek. İşte Hudutsuz Sevda 33. bölüm fragmanı

Hudutsuz Sevda 33. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Zeynep, ailesine boşanmak istediğini söylüyor. Peki Halil İbrahim, Zeynep'ten ayrılacak mı? Binbaşı ve Üstteğmene kurulan tuzaktan kim sağ çıkacak? Hudutsuz Sevda 33. bölümde neler yaşanacak? İşte Hudutsuz Sevda 33. Bölümden 1. fragman

HUDUTSUZ SEVDA 33. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 33. bölümüyle 23 Mayıs Perşembe günü Now Tv'de yayınlanacak.

HUDUTSUZ SEVDA 32. BÖLÜM ÖZETİ

Hudutsuz Sevda 32. Bölümde Tuncay ve Levent'in intikamı alınmıştır.

Fikret, Letoların yaşadığı bu durumundan duygusal olarak etkilenir. Halil İbrahim Zeynep'e olan aşkından aralarını düzeltmeye çalışır. Fakat Zeynep, Halil İbrahim'le çocuğu olmayacağı için kendini suçlar.

Nedime'yi ziyaret eden Halil İbrahim ondan tekrar Zeynep'i ister. Zeynep Halil İbrahim'e geri dönecek mi?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinde; Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.