Hudutsuz Sevda 29. bölüm izle full HD tek parça! Hudutsuz Sevda 29. Bölüm izle!

Yapımını MedYapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı perşembe akşamlarının başarılı dizisi Hudutsuz Sevda 29. bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep hemen hastaneye kaldırılır. Halil İbrahim, Zeynep'e bunu yapanlardan hesap sormak için harekete geçer.

Hudutsuz Sevda 29. bölüm dün akşam yine nefesleri kesti. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin son bölümünde yaralanan Zeynep'in bir çocuğu olamayacağı ortaya çıkarken, Fikret Leto'ya pusu kurdu. Hudutsuz Sevda 29. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hudutsuz Sevda 29 bölüm izle full hd tek parça!

HUDUTSUZ SEVDA 29. BÖLÜM İZLE!

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan "Hudutsuz Sevda" her Perşembe Now'da!

Hudutsuz Sevda fragman | Artık Hayatında Yokum! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm 1. Fragmanı

HUDUTSUZ SEVDA 29. BÖLÜM ÖZETİ

Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep hemen hastaneye kaldırılır. Halil İbrahim, Zeynep'e bunu yapanlardan hesap sormak için harekete geçer.

Kızının başına geleni duyan Rızvan Leto çaresizce üzülür. Ekibiyle Nihat'ın mekanına saldıran Halil İbrahim, Hakan'ı yakalar.

Zeynep'in intikamını almak için Hakan'ı öldürecek midir? Durumu kötü olan Zeynep kurtulacak mıdır?

Hudutsuz Sevda 29. bölümüyle 25 Nisan Perşembe saat 20.00'de NOW'da!

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinde; Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.