Hudutsuz Sevda 28. Bölüm 2. Fragmanı | Sensiz Yaşayamam Zeynep! Hudutsuz Sevda 28. Bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda 28. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünden ilk tanıtımda Asiye'yi öldüren Ceylan, Zeynep'e de iftira atarak hapse girmesine neden olmuştu. Hudutsuz Sevda 28. Bölüm 2. Fragmanında Halil İbrahim Zeynep'i kurtarmanın yollarını ararken, Zeynep içerde şişlenir. Peki Zeynep ölecek mi? Hudutsuz Sevda 28. bölümde neler olacak? İşte Hudutsuz Sevda 28. Bölüm 2. fragmanı

Hudutsuz Sevda dizisinin merakla beklenen 28. bölümünden 2.fragman yayınlandı. Now Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde Ceylan Asiye'yi vurmuştu. Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlendiği Hudutsuz Sevda 28. bölüm 2. fragmanına Halil İbrahim'in "Sensiz Yaşayamam Zeynep" sözü damga vurdu. İşte Hudutsuz Sevda 28. bölüm 2. fragmanı

HUDUTSUZ SEVDA 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI | SENSİZ YAŞAYAMAM ZEYNEP!

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda, 28. bölümüyle 18 Nisan Perşembe günü Now Tv'de yayınlanacak.

Hudutsuz Sevda fragmanı 28. bölüm | Zeynep tutuklanıyor! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm 1. Fragmanı

HUDUTSUZ SEVDA 27. BÖLÜM ÖZETİ

Bir düşmana karşı en iyi silah başka bir düşmandır demişler. Babalar, oğullarının ölüm emrini alınca işler değişir. Nihat'ın bu oyunu ile herkesin asıl rengi bir kere daha ortaya çıkar. Ne yazık ki Fikret bu konuda diğerleri kadar şanslı değildir.

Erkekler ticareti bile bir kenara bırakmaya razıyken hesaba katamadıkları bir durum söz konusudur.

O da kadınları bazen hiç anlayamamaları... Kıskançlık bir kadın için en tehlikeli duygudur. Hele de bu duygu uzun bir geçmişe dayalıysa. Bu defa kan, erkeklerin değil kadınların masasında dökülür.