Hudutsuz Sevda 26. Bölüm izle! Hudutsuz Sevda 26 bölüm izle full hd tek parça!

Hudutsuz Sevda 26. bölüm izleyicinin nefesini kesen sahnelerle dolup taştı. Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener'in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda 26. bölümde Asiye Ceylan'a; Zeynep'i öldürmesi emir verir. Zeynep ise en masum halinde uyurken yaklaşmakta olan tehlikenin kokusunu alamaz. Peki Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi? İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Hudutsuz Sevda 26. bölüm izleme bağlantısı

Hudutsuz Sevda 26. Bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin son bölümünde Halil İbrahim, Nihat'ın ava giderken avlanması için bir plan yapar. Fakat hesapta olmayan bir kişi tüm planları al üst eder. Bu sefer avlanan kendisi mi olacaktır? Hudutsuz Sevda 26. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hudutsuz Sevda 26 bölüm izle full hd tek parça!

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda 26. Bölümde Fikret'in Rızvan'a söylediği "Babası Oğlunu Öldürmeye Gelmiş" sözü gerilimi arttırdı. Masada oturan Fikret, babasına "Son sözünü söyle" der. Fikret, babasını öldürecek mi?

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Now TV'de!

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde Yılmaz'ı vuran Ceylan'ın, aslında Asiye'nin ajanı olduğu ortaya çıkmıştı. Yeni bölümde ise Ceylan, bu kez namluyu Zeynep'e doğrultuyor. Peki Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi?

Hudutsuz Sevda 26. Bölümde Binbaşı, Yücel'i camdan aşağıya atıyor.

Osman'ın öldürülmesi ise izleyenleri üzdü. Üzerine silahlar doğrultulan Halil İbrahim ve Üstteğmen ne yapacak?

Hudutsuz Sevda 26. bölümde herkes kendi oğlunu işin içinden sıyırmaya çalışırken Nihat kararını çoktan vermiştir.

Ne kadar acımasız bir adam olduğunu kararını babalara açıklarken kanıtlar. Bir baba oğluna kızabilir, cezalandırabilir fakat onu öldürebilir mi?

Halil İbrahim, Nihat'ın ava giderken avlanması için bir plan yapar. Fakat hesapta olmayan bir kişi tüm planları al üst eder. Bu sefer avlanan kendisi mi olacaktır?

Zeynep ise en masum halinde uyurken yaklaşmakta olan tehlikenin kokusunu alamaz. Artık yolun sonuna gelinmiştir.