Hudutsuz Sevda 25. Bölüm izle! Hudutsuz Sevda 25 bölüm izle full hd tek parça!

Hudutsuz Sevda 25. bölümü izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener'in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda 25. bölümde Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında hatta içlerindedir. Peki bu gizli düşman kim? İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Hudutsuz Sevda 25. bölüm izleme bağlantısı

Hudutsuz Sevda 25. Bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin son bölümünde Halil İbrahim'in Rızvan'a söylediği "Senin Canını Alırım!" sözü damga vurdu. Halil İbrahim'in boğazına bıçak dayadığı Rızvan ne yapacak? Hudutsuz Sevda 25. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hudutsuz Sevda 25 bölüm izle full hd tek parça!

HUDUTSUZ SEVDA 25. BÖLÜM İZLE

Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Now TV'de!

Hudutsuz Sevda fragman | Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi? Hudutsuz Sevda 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HUDUTSUZ SEVDA 25. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde Mehmet Ali, abisini kurtarmak için Halil İbrahim'e pusu kurmuştu. Yeni bölümde ise yaşanan silahlı çatışma dikkat çekerken, Ceylan'ın Yılmaz'ı izleyenleri şoke etti.

Hudutsuz Sevda 25. Bölümde Halil İbrahim'in Rızvan'ın boğazına bıçak dayaması izleyenleri heyecanlandırdı. Halil İbrahim'in Rızvan'a söylediği "Senin Canını Alırım!" sözü damga vurdu.

Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur.

Now Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Yılmaz'ın sonunu hiç beklenmedik biri getirir.

Bu son, beraberinde kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir babayı öfkelendirir ve herkesin korktuğu başına gelir. Yılmaz'ın babası Nihat, intikam için sonunda boş bıraktığı meydana döner.

Halil İbrahim ne olursa olsun dik duruşunu sergilemeye devam eder. Zeynep arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez.

Asiye ve Rızvan her ne kadar Zeynep'i ciddiye almasalarda Halil İbrahim, Zeynep'in tehditlerinin altının boş olmadığını sessiz bir gecede kanıtlar.

Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında hatta içlerindedir.