Hudutsuz Sevda 16. Bölüm izle! Hudutsuz Sevda 16 bölüm izle full hd tek parça!

Hudutsuz Sevda 16. Bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Halil İbrahim ve Fikret, düğündeki çatışmadan sonra yeniden karşılaşıyor. Halil İbrahim'e sert tepki veren Fikret, sonunda ondan kurtulmaya karar veriyor. Hudutsuz Sevda dizisi 16. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hudutsuz Sevda 16 bölüm izle full hd tek parça!

Hudutsuz Sevda 16. bölümü izleyiciye gerilim dolu anlar yaşattı. Fox Tv'de ekrana gelen dizinin Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener kaleme üstleniyor. Hudutsuz Sevda 16. bölümde Fikret, Halil İbrahim'e tuzak kuruyor! Halil İbrahim, kendisine kurulan tuzaktan sağ çıkabilecek mi? İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Hudutsuz Sevda 16. bölüm izleme bağlantısı

HUDUTSUZ SEVDA 16. BÖLÜM İZLE

Hudutsız Sevda yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de FOX TV'de!

Hudutsuz Sevda fragmanı: Halil İbrahim vuruldu mu? Hudutsuz Sevda 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hudutsuz Sevda 16. Bölümde Halil İbrahim, yolda kalan birine yardım etmek için duruyor. Arabasına binen adam ise elini silahına götürüyor. Halil İbrahim, arabasına aldığı adam tarafından vurulacak mı? Bu ana şahit olan Zeynep ne yapacak?

HUDUTSUZ SEVDA 16. BÖLÜM ÖZETİ

Hudutsuz Sevda 16. Bölümde Halil İbrahim ve Fikret'in düşmanlığı iyice kızışır.

Bir büyük yüzleşme de Rızvan'ın yanında olmak için aynı çatı altında olan Nedime ve Asiye arasında başlar.

Bütün sevdiklerinin arasında kalmak istemeyen Zeynep ise yalnızca kendini çatışmalardan uzaklaştırabilir.

Zeynep, engel olamadığı düşmanlıklardan dolayı kocasını ya da ağabeyini kaybedecek midir? Yoksa Halil İbrahim ve Fikret orta yolu bulabilecekler midir?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.