Hudutsuz Sevda 14 bölüm full izle tek parça! Hudutsuz Sevda 15. Bölüm izle!

Hudutsuz Sevda 15. Bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde düğündeki silahlı çatışmada ölenler ve yaralananlar olur. Zeynep'in babası da vurulanlar arasındadır. Peki Rızvan ölecek mi? Hudutsuz Sevda dizisi 15. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hudutsuz Sevda 14 bölüm izle full hd tek parça!

Hudutsuz Sevda 15. bölümü izleyiciye yine gerilim dolu anlar yaşattı. Fox Tv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne düğünde yaşanan kanlı çatışma damga vurmuştu. Hudutsuz Sevda 15. bölümde Fikret ve Halil İbrahim yeniden düşman oluyor... Halil İbrahim ve Zeynep'in aşkı, bunca olaydan sonra devam edecek mi? İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Hudutsuz Sevda 15. bölüm izleme bağlantısı

HUDUTSUZ SEVDA 15. BÖLÜM İZLE

Hudutsız Sevda yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de FOX TV'de!

Hudutsuz Sevda 15. Bölümde Fikret'in Halil İbrahim'e söylediği "Seninle Benim Arama Kan Girdi!" sözü damga vurdu.

Hudutsuz Sevda fragmanı: Zeynep, Halil İbrahim'i Terk Etti! Hudutsuz Sevda 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HUDUTSUZ SEVDA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Hudutsuz Sevda 15. Bölümde Nikah sırasındaki çatışmada Rızvan dahil birçok kişi darbe almıştır.

Düğünde yaşanan çatışma sonrası Halil İbrahim'in kardeşi ve Rızvan yaralanır.

Herkesin birbirine silah çekmesi eski itimatsızlıkları yeniden doğurur ve yapılan anlaşmalar, kurulan ittifaklar bozulur, hısımlar yeniden hasım olur.

Gözaltına alınan Halil İbrahim ve Fikret kozlarını paylaşır.

Hudutsuz Sevda 15. Bölümde Fikret'in "Seninle Benim Arama Kan Girdi! Bundan böyle hasmımsın" sözüne karşılık Halil İbrahim, "Önce Yılmaz'ı öldüreceğim, ondan sonra ne zaman nerede istersen... Benim kaybedecek bir şeyim yok" cevabını verir.

Halil İbrahim ve Zeynep'in aşkı, birbirlerine olan kırgınlıklarının üzerinden gelmesine yeterli olacak mıdır yoksa bu kırılma noktasından sonra onlar da mı karşı taraflarda olacaklardır?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener'in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda'nın başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen yer alıyor.