Honda'dan anahtar teslim City! Otomobil almak isteyenler 2 kere düşünüyor...

Honda firması, B Sedan segmentinde City modeli ile otomotiv pazarında ön plana çıkabiliyor. Nitekim kullanışlı bagaj hacmi ve geniş iç mekan tasarımı ile otomobil tutkunlarına konfor sağlayabilen City modeli, Honda'nın sunduğu en ucuz otomobil modellerinden biri olarak biliniyor. İşte detaylar…

Honda otomotiv firmasının sunduğu City modeli, geniş ailelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak ön plana çıkabiliyor. Nitekim rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi sunabilen Honda City modeli, seyahatler ve günlük kullanımlar için pratik depolama alanı da sağlayabiliyor. Ayrıca Honda'nın en ucuz otomobil modeli olabilen City, fiyatı nedeniyle de sıfır otomobil almak isteyenleri adeta 2 kere düşündürebiliyor.

HONDA'DAN ANAHTAR TESLİM CİTY OTOMOBİL

Fiyat ve performans olarak birçok kişinin dikkatini çekebilen City modeli, Honda'nın en ucuz otomobil modeli olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca birçok farklı otomotiv firmasının sunduğu otomobil modellerine kıyasla daha ucuz fiyatlı da olabilen Honda City modeli, sıfır otomobil almak isteyenleri adeta 2 kere düşündürebiliyor. Söz konusu Honda'nın anahtar teslim City ücretleri hemen aşağıda yer almaktadır.

Model: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman: Otomatik. Donanımı: Elegance. Fiyatı: 976.000 TL.

Model: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman: Otomatik. Donanımı: Executive. Fiyatı: 1.004.000 TL.

Honda'nın yukarıda belirtilen City otomobil fiyatları, tavsiye edilen anahtar teslim ücretleri olarak belirtiliyor. Bunun yanı sıra bazı şartlara göre otomobil fiyatlarında değişiklik olabileceği de aktarılıyor.

Hyundai'nin o modeli Egea'dan bile ucuz! İşte adeta kapış kapış giden o otomobil...