Honda'dan anahtar teslim City fırsatı! Sıfır otomobil almak isteyenler adeta bayilere koşuyor...

Honda firması bünyesinde; Civic, City ve Accord gibi pek çok farklı otomobil modelini bulunduruyor. Ayrıca Honda, güncel fiyat listesini de yayımladı. Açıklanan fiyat listesi, birçok kişinin dikkatini çekti. Bunun yanı sıra firmanın en ucuz otomobil modeli, City olarak ön plana çıktı. İşte detaylar…

Honda otomotiv firması, bünyesinde pek çok farklı otomobil modelini bulunduruyor. Söz konusu modellerden bazıları; City, Civic, Accord ve CR-V olarak sayılabiliyor. Ancak Honda firmasının yayımlanan güncel fiyat listesinde, sıfır otomobil almak isteyenleri adeta bayilere yönlendiren otomobil City olarak ön plana çıktı. Nitekim söz konusu model, firmanın en ucuz otomobil modeli olarak dikkat çekti.

HONDA'DAN ANAHTAR TESLİM CİTY FIRSATI

Honda otomotiv firmasının güncel fiyatları incelendiğinde, en ucuz otomobil modelinin City olarak ön plana çıktığı gözlemlenebiliyor. Bu nedenle Honda'dan anahtar teslim City sunulması, fırsat olarak da görülebiliyor. Nitekim City modeli, pek çok araba modeline kıyasla daha uygun fiyata sunulabiliyor. Ayrıca Honda City modelinin güncel fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Fiyatı: 976.000 TL. Donanımı: Elegance. Şanzıman Tipi: Otomatik.

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Fiyatı: 1.004.000 TL. Donanımı: Executive. Şanzıman Tipi: Otomatik.

SIFIR OTOMOBİL ALMAK İSTEYENLER BAYİLERE KOŞUYOR

Honda City modelinin 976 bin TL'den sunulması, pek çok otomobil tutkunu için fırsat gibi görülebiliyor. Nitekim City modelinin birçok sıfır araba modelinden ucuz fiyata sunulması, sıfır otomobil almak isteyenlerin adeta bayilere koşmasına neden olabiliyor.

Bunun yanı sıra Fiat Egea ve Renault Clio gibi modeller, Honda'nın sunduğu araba modelinden daha ucuz fiyata da sunulabiliyor. Bu nedenle sıfır araba alınmadan önce alternatif seçeneklerin de iyi değerlendirilmesi tavsiye edilebiliyor.

Renault Clio fiyatına Volkswagen Polo! Sıfır otomobil alacaklar 2 kere düşünüyor