Honda otomotiv sektörüne damgasını vurdu! O otomobilin fiyatını görenler adeta bayilere koşuyor...

Honda firması, bünyesinde City ve Civic olmak üzere pek çok farklı otomobil modelini bulunduruyor. Ayrıca Honda'nın bir otomobil modeli, uygun fiyatı ile dikkat çekebiliyor. Bu sebeple söz konusu fiyatı görenler, adeta bayilere koşabiliyor. İşte detaylar…

Honda otomotiv firması, Türkiye'de sık sık tercih edilebilen bazı otomobil modellerini bünyesinde bulunduruyor. Ayrıca Honda, Civic ve City modelleri başta olmak üzere birçok otomobil modeliyle ilgi çekebiliyor. Ayrıca Honda'nın bir otomobil modeli, adeta otomotiv sektörüne damgasını vurdu.

HONDA'NIN O OTOMOBİLİ ADETA KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Honda'nın City modelinin fiyatını görenler, adeta bayilere koşabiliyor. Nitekim birçok otomobil modeline kıyasla ucuz fiyattan sunulan City modeli, pek çok insanın dikkatini çekebiliyor. Ayrıca Honda firması, City modeli için kapıyı 976.000 TL'den açtı.

Honda'nın City modeli, pek çok farklı otomotiv firmasının sunduğu otomobil modellerinden uygun fiyata sunuluyor. Bu nedenle o otomobil, adeta kapış kapış gidebiliyor. Ayrıca Honda'nın sunduğu City modelinin ucuz olması, Honda'nın adeta otomotiv sektörüne damgasını vurduğunu düşündürebiliyor.

GÜNCEL CİTY FİYAT LİSTESİ

City otomobil modeli pek çok araba tutkunun ilgisini çekebiliyor. Ayrıca birçok farklı otomobil modeline kıyasla uygun fiyattan sunulan City modelinin güncel fiyat listesi şu şekilde;

Fiyatı: 976.000 TL. Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Donanımı: Elegance. Şanzıman Tipi: Otomatik.

Fiyatı: 1.004.000 TL. Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Donanımı: Executive. Şanzıman Tipi: Otomatik.

Citroen noktayı koydu: 369 bin TL! O otomobil piyasayı altüst etti