Hızlı IQ testi: Beyin yakacak soru geldi! Seviye aşırı zor...

Uygulamayı ve kelimeyi bul oyunu son dönemin ilgiyle takip edilen içeriklerinden birisi oldu. Sizler için özel olarak hazırladığımız bu görselde emoji ya da kelimeler üzerinden giderek kelimeleri ya da uygulamaları tespit etmenizi istiyor. Bazıları çok kolay olabilirken bazıları da aşırı derecede zorluklar içerebiliyor. İşte bu yüzden sizlerden görselleri kontrol ederken detaylıca bakmanızı ve kısa bir süre vaktinizi ayırmanızı istiyoruz. Hazırsanız şimdi başlayabiliriz.

Bulmacalar ve zeka soruları her dönem olduğu gibi dünyanın her yerinde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. İnsanlar bu tarz aktivitelerle uğraşarak hem kendini hem de görüş açısını kontrol ediyor. Bu tarz paylaşımlar aracılığıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için aksam.com.tr olarak güzel bir zihin patlatacak zeka sorusu hazırladık. Açıkça belirtelim çoğu insan kelimeleri başarılı bir şekilde tahmin ederken bazıları da tahmin edemediğini söyledi.

UYGULAMAYI TAHMİN ET!

Açıkça söylemek gerekirse bu sorumuz diğerinden daha zor olacak. Tahmin etmesi güç değil ancak iki emojiyle sizlerden popüler bir uygulamayı bulmanızı istiyoruz.

Evet ilk ipucunuzu da verelim. Bu uygulamada her türden aksesuar ve eşyanın satışını yapıyorlar.

Evet doğru cevabımız Dolap olacaktır. Bulmayı başaranları tebrik ediyoruz. Şimdi sıradaki sorumuza geçelim.

KELİMEYİ TAHMİN ET!

Burada sizlere bir tik işareti ve "Tok" kelimesini veriyoruz. Net olarak söylemek gerekirse bunu çözmek saniyenizi bile alabilir.

Evet herkesin tahmin ettiği gibi bu sorunun cevabı TikTok olacaktır.

Editör notu: Soruların birisi aşırı derecede zor olurken ötekisi de kolay tahmin edilebilir olarak hazırlanmıştır.