Herkesi şaşırttı: Hayat Bilgisi dizisinin Kikirik'i bambaşka biri oldu! İşte yıllar sonraki hali

Hayat Bilgisi dizisi 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca kısa sürede oldukça fazla sevilen dizide; Kerem Kupacı, Perran Kutman, Ümit Erdim ve Çisil Oral gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Hayat Bilgisi dizisinin Kikirik Biricik'i Çisil Oral, yıllar sonraki hali ile adeta bambaşka biri oldu. Detaylar haberimizde…

Çisil Oral, Kerem Kupacı, Paşhan Yılmazel, Perran Kutman ve Ümit Erdim gibi isimlerin rol aldığı Hayat Bilgisi dizisi, 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Süreç Film imzalı dizi, kısa sürede sevilerek adeta gündem olmuştu.

Hayat Bilgisi dizisi toplam 137 bölüm sürmüştü. Ayrıca günümüzde de birçok insan tarafından aradan yıllar geçmesine rağmen izlenebiliyor. Nitekim Hayat Bilgisi dizisi 2006 yılında son buldu.

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNİN KİKİRİK'İ BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Hayat Bilgisi dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek takip ediliyordu. Bu nedenle dizide rol alan oyuncuların son halleri merak edilebiliyor. Ayrıca en çok merak edilen isimlerden biri Çisil Oral.

Hayat Bilgisi dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın ilgisini Kikirik Bicirik karakteri ile çeken Çisil Oral, seneler sonraki hali ile herkesi şaşırtabiliyor. Çünkü Çisil Oral adeta bambaşka biri oldu. Nitekim Çisil Oral şimdilerde 44 yaşında.

ÇİSİL ORAL'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Hayat Bilgisi dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini toplayan Çisil Oral, seneler sonraki halini ile merak edilebiliyor. İşte Hayat Bilgisi'nin Kikirik Bicirik'i, Çisil Oral'ın yıllar sonraki hali;