Herkesi değişimi ile şaşırttı: Alemin Kıralı'nın Oben'iydi! İşte Birsu Demir'in son hali

Birsu Demir bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izlenen, ''Alemin Kıralı'' dizisinde, ''Oben'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca dizide, Şafak Sezer ve Zeynep Gülmez gibi isimler de bulunuyordu. Ancak Alemin Kıralı dizisi yıllar önce sona erdi. Bu nedenle Birsu Demir'in de son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Alemin Kıralı dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izlenen diziler arasında gösterilebiliyor. Ayrıca Alemin Kıralı dizisinde Birsu Demir'in yanı sıra; Şafak Sezer, Zeynep Gülmez ve Elvin Levinler gibi isimler de bulunuyordu.

Dizide; Şafak Sezer, Zeynep Gülmez, Elvin Levinler ve Birsu Demir sırasıyla; Aslan Kıral, Mehveş, Ayben ve Oben karakterini canlandırıyordu. Ayrıca Birsu Demir, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor.

HERKESİ ŞAŞIRTTI: ALEMİN KIRALI'NIN OBEN'İYDİ

Birsu Demir, Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile birçok insanın adeta gönlünde yer edinmişti. Ancak Alemin Kıralı dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim Birsu Demir şimdilerde 24 yaşında. Bu nedenle Alemin Kıralı dizisinin Oben'i Birsu Demir'i yıllar sonra ilk kez gören herkes, adeta değişimine şaşırabiliyor.

BİRSU DEMİR'İN SON HALİ

Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile hatırlanan Birsu Demir, son hali ile merak edilebiliyor. İşte Alemin Kıralı dizisinin Oben'i, Birsu Demir'in yıllar sonraki hali;