Kimse bunu beklemiyordu... Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu koltuğu bakın kime kaptırdı!

Uzun yıllardır yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden Kim Milyoner Olmak İster ekran serüvenine devam ediyor. Kenan Işık, Selçuk Yöntem ve Murat Yıldırım gibi isimlerin ardından bayrağı Kenan İmirzalıoğlu devralmıştı. Yarışmanın son bölümünde ise yaşanan bir olay Kenan İmirzalıoğlu'na az kalsın koltuğu kaptırtacaktı.

Televizyon ekranlarının en eski ve sevilen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Milyoner'de yarışmaya Antalya'dan katılan Halil Enes Kaya ile İmirzalıoğlu arasında ilginç dakikalar yaşandı. Genç yarışmacı büyük bir heyecan yaparak sunucu koltuğuna oturmaya çalıştı. O anlar İmirzalıoğlu ve izleyicileri bir hayli güldürdü.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

7'den 70'e herkesin severek takip ettiği ve sorularıyla zaman zaman sosyal medyada gündeme gelen Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu her zaman olduğu gibi yarışacak ismi anons ederek stüdyoya çağırdı.

Yarışmaya Antalya'dan katılan ve henüz 19 yaşında olan Halil Enes Kaya bir hayli heyecanlı başladı. Kaya, yerine oturmak için hareketlendikten sonra bir an koltukları karıştırarak sunucu koltuğu olan İmirzalıoğlu'nun yerine doğru yöneldi.

Kenan İmirzalıoğlu ve izleyicileri kahkahaya boğan an sonrası yarışmacı kendi koltuğuna oturdu. İmirzalıoğlu, "Yarışmayı sunmaya niyetlendin Enes" deyince yarışmacı, "Allah belki onu da nasip eder bir gün. Buraya gelmek nasip olduysa. Ama yerinizde gözüm yok yanlış anlaşılmasın" cevabını verdi. O anlar sosyal medyada da gündem olmayı başardı.