Hazal Filiz Küçükköse ikiziyle kamera karşısına geçti... Instagram'da yer terinden oynadı! Görenler ayırt edemedi

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, ikiz Deniz'le çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Ünlü oyuncu ve kardeşini takipçileri ayırt etmekte güçlük çekti.

Deniz Yıldızı dizisinde rol almasın ardından yıldızı parlayan ve Beni Affet, Günahkar, Kara Sevda, Rüya, Mehmet Bir Cihan Fatihi ve Zemheri gibi projelerde boy gösteren güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, ikizini paylaştı. Ünlü oyuncunun ikizi olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Deniz adındaki ikizi ile kamera karşısına geçen Küçükköse kardeşler güzellikleri ile dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımı gören bir sosyal medya kullanıcısı "Bunlardan hangisi Hazal?" yorumunda bulundu.

İşte Hazal Filiz Küçükköse ve ikizi Deniz'in sosyal medyayı çalkalayan pozları;

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 tarihinde Mersin'de doğdu. Hazal Filiz Küçükköse aslen Mersinli olmasına rağmen hayatının büyük bir bölümünü Ankara ve İstanbul'da yaşayarak geçirdi. Mersin'de doğan oyuncu lise eğitimi almak için Ankara'ya taşındı. Sonrasında Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nde 3. sınıfa kadar eğitim alan Küçükköse eğitimini yarıda bıraktı. Biyolojinin istediği bölüm olmadığını anlayan ünlü sanatçı Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nde lisans eğitimine başladı. Kimya bölümünde öğrenim gördüğü sırada oyunculuğa merak salan Küçükköse, 2009 yılında çekimleri Ankara'da sürdürülen Deniz Yıldızı dizisinde rol alarak sektöre adım attı.